MET DE BESTE ZUMBA INSTRUCTEURS VAN NEDERLANDS
Zumba in Amsterdam staat voor een gezellig, maar intensief uur bewegen. Op Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Bachata, Merenque, Calypso, Cumbia, Samba, Axe, Soca, Cha cha cha, Mambo, Tango, Quebradita, Reggeaton. Maar ook Flamenco, Country, Rock and Roll, Buikdans, Hip hop, Bollywood etc. bewegen er flink op los.

Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daarmee meteen goed je lijf traint, dat is mooi meegenomen. Want zonder dat je het merkt, train je goed je lichaam, met name heupen, billen en taille ťn verbrand je de nodige calorieŽn!
Probeer dit geweldige workout gratis in een van onze open dagen! Het is echt voor iedereen die interesse heeft in sport, dansen en een gezonde leven! Zumba, Cardio zumba, Latin workout, Salsa Aerobics, fit voor de zommer, fitness en ontspanning.

Het verschil met de andere lessen, is dat dat met ons ťcht gezellig is. En het maakt niet uit of je soepel in de heupen bent of niet; daar gaat Zumba in Amsterdam niet over. Zumba in Amsterdam heeft makkelijk choreografieŽn en je hebt geen danspartner nodig. Je hoeft niet te kunnen dansen! Met Zumba in Amsterdam is gezellig en voor alle leeftijden.
ZUMBA IN OOST
ZUMBA IN WEST
1