WELKOM!

Zumba in Amsterdam staat voor een gezellig, maar intensief uur bewegen. Op Latijns-Amerikaanse ritmes, zoals Salsa, Bachata, Merenque, Calypso, Cumbia, Samba, Axe, Soca, Cha cha cha, Mambo, Tango, Quebradita, Reggeaton. Maar ook Flamenco, Buikdans, Hip hop, Bollywood etc. bewegen er flink op los.

Het verschil met de andere lessen, is dat dat met ons écht gezellig is. En het maakt niet uit of je soepel in de heupen bent of niet; daar gaat Zumba in Amsterdam niet over. Zumba in Amsterdam heeft makkelijk choreografieën en je hebt geen danspartner nodig. Je hoeft niet te kunnen dansen! Met Zumba in Amsterdam is gezellig en voor alle leeftijden.

Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daarmee meteen goed je lijf traint, dat is mooi meegenomen. Want zonder dat je het merkt, train je goed je lichaam, met name heupen, billen en taille én verbrand je de nodige calorieën!Zumba is een gepatenteerde manier van fitness. Onze instructeurs zijn speciaal getraind en gecertificeerd om les te geven in fitnesscentra, en op feesten, evenementen, enz.